Ståltrappe i høj kvalitet specialudvikles efter ønske

Ønsker du en ståltrappe i din virksomhed, kan vi hos LS Steel  A/S udvikle den helt unikt efter dine ønsker, krav og behov.

​Vi har speciale i alle former for trapper og stålkonstruktioner, hvorfor du er kommet til det helt rette sted, hvis du søger et kompetent smedeværksted.

​Vi er beliggende i Aabenraa, men tilbyder landsdækkende service og fremstilling.​

​Vi fremstiller:

  • Kvartsvingstrapper
  • Spindeltrapper
  • Ligeløbstrapper
  • Speciallavede ståltrapper

Hos os er der ikke noget, der er masseproduceret og generisk. Vi tilbyder ingen standardløsninger, da vi gerne vil tilbyde vores kunder stor fleksibilitet og unikt design efter eget ønske. 

Skal vi hjælpe med din ståltrappe, konventionelle trappe, gelændere, spindeltrapper eller noget helt fjerde, er vi parate til at træde til.

Inden- og udendørs ståltrappe med trætrin

Der er stor forskel på vores ønsker og behov. Derfor har vi hjulpet med mange forskelligartede støbninger, hvor du blandt andet kan få en indendørs- eller udendørs ståltrappe med trætrin.

Har du planer om at få konstrueret en flot ståltrappe, kommer vi gerne ud og rådgiver om dine muligheder. Og ikke mindst hører om, hvad du har gjort dig af tanker i forhold til trappens formål. 

Vi tager også unikke mål på stedet, således at vores tegnestue kan regne og tegne på de mange muligheder.

​Få en trappe designet med flere slags trintyper

En ståltrappe kan have mange forskellige look samt trintyper. Vil du høre mere om de næsten uendelige muligheder, kan vi mere, end du aner, og du skal være mere end velkommen til at kontakte os på telefon 74 61 85 11 eller e-mail bjarne@ls-steel.dk.

Kontakt os i dag for et godt tilbud

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi som smedeværksted
​kan gøre for dig? 

Kontakt os ganske uforpligtende – uanset om du ønsker nye, rustfrie stållister, trapper eller noget helt tredje inden for vores felt.

Vi kan kontaktes på telefon 74 61 85 11 eller e-mail bjarne@ls-steel.dk

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt