Spindeltrappe og vindeltrappe til indendørs og udendørs brug

Drømmer du om en spindeltrappe? Hos LS Steel A/S har vi specialiseret os i at konstruere forskellige former for indendørs og udendørs trapper.

​Vi holder til i Aabenraa, men vores kunder er typisk ingeniører, byggeentreprenører og lignende i hele Danmark.

​Fremstilling og montering af trapper i alle størrelser

Vi er et professionelt smedeværksted, som har omkring 30 års erfaring med stålkonstruktioner, herunder altaner og trapper. Vi hjælper med alt fra beregning og tegning til udformning og montering af spindeltrapper og vindeltrapper.

Der er en mindre, men betydningsmæssig forskel på disse to trappetyper. På en spindeltrappe er trappetrinnene fastgjort til en pæl i midten, som du går rundt om, hvorimod en vindeltrappe er åben i midten. Umiddelbart er der blot tale om forskelligt design, men spindeltrappen kræver mindre plads.​

Vi er CE-certificeret i Execution Class 3 (EXC3), og det vidner om, at vi er et kompetent smedeværksted, som har viden og erfaring med total- og kompletløsninger i alle størrelser. Vi benytter ikke underleverandører, men maler selv, og vi er certificeret til at brandmale. Dermed sikrer vi, at vores trapper er både flotte, sikre og stabile.

Kontakt os for at få et tilbud på en spindeltrappe

​Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for trapper, og vi sender gerne et uforpligtende tilbud på en spindeltrappe eller en vindeltrappe.

Du kan ringe til os på telefon 74 61 85 11 for at aftale nærmere, eller du kan skrive til os på e-mail bjarne@ls-steel.dk.​

Kontakt os i dag for et godt tilbud

​Er du interesseret i at høre mere om, hvad vi som smedeværksted
​kan gøre for dig? 

Kontakt os ganske uforpligtende – uanset om du ønsker nye, rustfrie stållister, trapper eller noget helt tredje inden for vores felt.

Vi kan kontaktes på telefon 74 61 85 11 eller e-mail bjarne@ls-steel.dk

Vi besvarer henvendelser inden for 1-3 hverdage. Felter markeret med * skal udfyldes.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​​Følg LS Steel A/S på Facebook!

Følg os på Facebook og få et større indblik i vores hverdag.​
​Vi lægger løbende billeder og opdateringer op omkring vores arbejde.