​Stålgelænder i rustfrit stål eller træ

Et gelænder kan have mange former og udseender. Hos Løjt Smedeværksted A/S er vi specialister i fremstilling af alle typer stålgelændere og med håndlister, som designes efter unikke mål i blandt andet stål og træ. Vi har kunder i hele landet og er selv bosiddende i Aabenraa, hvor vi dagligt kører ud fra til private og erhverv.

Mangler du et stålgelænder, kommer vi gerne med idéer og input til, hvordan og hvorledes det kan monteres.

Vi har speciale i følgende typer:

  • Gelænder
  • Trappegelænder
  • Stålgelænder
  • Samt tegninger af gelænder

Levering af stålgelænder lige til døren

Vi har eget smedeværksted og står selv for hele entreprisen på dit stålgelænder. Vi benytter ikke underleverandører, men udfører selv alt fra bunden. 

Vi har sågar egen tegnestue, således at vi kan rykke hurtigt på din opgave og levere et flot og ikke mindst præcist gelænder, der matcher dine ønsker og behov.

Har du behov for en professionel producent, der kan levere en pæn løsning og montere det på stedet, leverer vi gerne lige til døren og hjælper med det hele. Du skal derfor ikke tænke på noget som helst selv.

Få et godt tilbud på din opgave

Er du interesseret i at høre mere om, hvilken type stålgelænder vi kan tilbyde, kan du altid kontakte os ganske uforpligtende. Vi kommer også gerne ud og måler op, således at vi kan give dig en eksakt pris.

Kontakt os på telefon 74 61 85 11 eller e-mail bjarne@lojtsmede.dk.

Skal du have en helt unik stålkonstruktion?​

Så står Løjt Smedeværksted A/S klar til at producere, lige efter dit ønske. Vores konstruktioner er af de bedste materialer. Vi har i mange år monteret mange tons stål for industri og byggeri, så du kan trygt stole på os!​

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt